torsdag 12 april 2012

Hej alla ni som letar efter mig

Måndagen den 9 april 2012 startade jag min nya, egna domän. Jag är alltså inte längre kvar på Bloggfamiljen as from that date.

HÄR hittar ni mig. Sprid budskapet please!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jamentack!!!! Jag blev nästan orolig och funderade på hur jag skulle efterlysa dig. Skall med glädje fortsätta följa dig på nya adressen!! Pust. Nu kan jag andas ut. Trodde för en kort sekund att du bara tröttnat och lagt ner. Men samtidigt skulle det ju inte funka. Du kan ju inte bara sluta skriva.
Som sagt. Glad att du mår bra!
Kram

Anonym sa...

Hurra, gick in på förra stället och fick ont i magen...du var ju inte där. Så , jag googlade dig och yes! Här är du, sprid dina galenskaper och skratt vidare:-))

http://annorlundaunderbara.wordpress.com

Anonym sa...

Ja jävlar du!! Höll på att skita på mig av desperation när det stod att kontot var avslutat. Skämmes som skrämmes så där. Thank you lord för Google!!

nbde2020 sa...

Första saker först. Om du ogillar eller djupt fake Cartier avvisar klockor från smycken kommer Hublot Big Bang Unico Rainbow fake Patek Philippe King Gold inte att ändra dig - i själva verket är chansen stor att det bara kommer att fake Panerai driva din missnöje med dem. Konstigt nog har både Ariel och jag en väldigt fake Tag Heuer öppen inställning när det gäller klockor med bländande klockor, så när vi fake Audemars Piguet diskuterar en sådan klocka behöver vi inte övertyga oss själva om dess raison d’être. Unico Rainbow King Gold är svårt att knäcka även för oss, och jag kommer att dela varför fake IWC på ett ögonblick.

12 sa...

Spare parts Trucks and trailers
Spare parts cars
Download programs and games
Info Linking
Linking links
Bitcoin faucet
Auto BLOG