Är det nyttigt också, eller bara gött? Har man det över sallad eller, som soya i en gryta, som syns i bakgrunden? Berätta mer innan jag dricker det som vin under matlagningen!
Om du hittar fikonvinäger: Köp. Jag hade en ljuvlig köpt i Napa, CA, men den tog slut och sedan har jag inte hittat ny. Det var svart guld. Himmel. Paradis. LJUVLIGT! Hälsningar Vinägerknarkaren
Du. Jag har blivit skitdålig på att kommentera alla personligen, men ska försöka bättra mig. Dock vill jag att du ska veta att jag läser allt du skriver. Och är extremt tacksam för att du tar dig tid!
Ser faktiskt inte vad det är!
SvaraRaderaJapp! Mmm så gott! :D
SvaraRaderaÄr det nyttigt också, eller bara gött?
SvaraRaderaHar man det över sallad eller, som soya i en gryta, som syns i bakgrunden? Berätta mer innan jag dricker det som vin under matlagningen!
Nyfikna Butta
Butta: Jag har det över salladen. Och har provat det över glass: väry gott. Ska testa till ost också, ska visst vara vaaansinnigt gott!
SvaraRaderaMita: Klicka på bilden!
mums....
SvaraRaderaNo please, dadlar smakar rumpa!//Annki
SvaraRaderaHåller med Annki. Dadel smakar rumpa. Kamelrumpa!!
SvaraRadera/Liz
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaTestat kamelrumpa?? ;)
SvaraRadera@Smultronblomman: Nä, men (ofrivilligt)luktat! Förresten med tanke på alla länder jag bott i så har jag säkert smakat det också :-)
SvaraRaderaLiz
@ Liz
SvaraRaderaHahaha! Förstår vad du menar! HAr ätit lamm som smakat som en dyngsur ylletröja luktar!!!
åh bjud mej!
SvaraRaderaDen har en lika självklar plats som salt och peppar i skafferiet. Älskarn. Bästa. Till allt.
SvaraRaderaOm du hittar fikonvinäger: Köp. Jag hade en ljuvlig köpt i Napa, CA, men den tog slut och sedan har jag inte hittat ny. Det var svart guld. Himmel. Paradis. LJUVLIGT!
SvaraRaderaHälsningar
Vinägerknarkaren