torsdag 25 november 2010

Mitt nya knark

Klicka om du inte ser...

Har ni testat den här?

Om inte så gört!

14 kommentarer:

  1. Ser faktiskt inte vad det är!

    SvaraRadera
  2. Japp! Mmm så gott! :D

    SvaraRadera
  3. Är det nyttigt också, eller bara gött?
    Har man det över sallad eller, som soya i en gryta, som syns i bakgrunden? Berätta mer innan jag dricker det som vin under matlagningen!

    Nyfikna Butta

    SvaraRadera
  4. Butta: Jag har det över salladen. Och har provat det över glass: väry gott. Ska testa till ost också, ska visst vara vaaansinnigt gott!

    Mita: Klicka på bilden!

    SvaraRadera
  5. No please, dadlar smakar rumpa!//Annki

    SvaraRadera
  6. Håller med Annki. Dadel smakar rumpa. Kamelrumpa!!

    /Liz

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. @Smultronblomman: Nä, men (ofrivilligt)luktat! Förresten med tanke på alla länder jag bott i så har jag säkert smakat det också :-)

    Liz

    SvaraRadera
  9. @ Liz

    Hahaha! Förstår vad du menar! HAr ätit lamm som smakat som en dyngsur ylletröja luktar!!!

    SvaraRadera
  10. Den har en lika självklar plats som salt och peppar i skafferiet. Älskarn. Bästa. Till allt.

    SvaraRadera
  11. Om du hittar fikonvinäger: Köp. Jag hade en ljuvlig köpt i Napa, CA, men den tog slut och sedan har jag inte hittat ny. Det var svart guld. Himmel. Paradis. LJUVLIGT!
    Hälsningar
    Vinägerknarkaren

    SvaraRadera

Du. Jag har blivit skitdålig på att kommentera alla personligen, men ska försöka bättra mig. Dock vill jag att du ska veta att jag läser allt du skriver. Och är extremt tacksam för att du tar dig tid!