fredag 7 maj 2010

Till de som tror att livet som egen är fancy



Idag är jag tömma-ett-lager-arbetare. Ensam, och skitig från topp till tå.

Och det är efter såna här tillfällen som man unnar sig champagne. Dyr champagne.

Frågor på det?

19 kommentarer:

  1. Trodde ni bara hade godisaffärer?? Men det där säger mig är inte godis, o sånt kan jag ;)

    SvaraRadera
  2. Jag kan komma o hjälpa dig om du vill! Sitter på ett tråkigt kontor i Stockholm och har inget roligt att göra... /Anna i Sundsvall

    SvaraRadera
  3. Mimmi (Mrs Lee)7 maj 2010 kl. 11:45

    Ser ut som att du är värd lite bubbel efter det där!

    Nästa gång du är ute i min norra förort rekommenderar jag ett besök på Stenugnsbageriet, ligger i samma hus som din butik fast på andra sidan parkeringen. Jag var där idag och köpte en kardemummabulle och lite bröd, helt underbart gott.
    Kardemummabullen kanske inte din mage mår så bra av förresten, men om du delar den i fyra eller nåt?

    SvaraRadera
  4. Frågor på varför du behöver bubbel? Har påven en fånig hatt?

    SvaraRadera
  5. Jaa, en fråga: Vilken sort blir det idag?

    SvaraRadera
  6. Nix, inga frågor. Bara hyllningar och ett erkännande om att du är väl värd din dyra champagne!

    SvaraRadera
  7. Inte en enda faktiskt. Säger bara: Skål!

    // från en som hellre skulle hjälpa dig än att sitta på röven och speca ett intranät

    SvaraRadera
  8. Näpp, eller jo kanske en: när korkar vi upp idag? /NinaPX

    SvaraRadera
  9. Familjen Simonsson: Du har så rätt!=)

    SvaraRadera
  10. Frågor? Skulle inte tro d va.

    SvaraRadera
  11. Japp, jag har en fråga på det.
    Vilken sorts bubbel?
    Jag och maken har nämligen bestämt att vi ska korka upp en flaska bubbel första natten vi tillbringar i nya huset (som maken bygger på as we speak) men det "bubbel" jag hittills har testat har smakat skit.
    Dock tveksam om det har varit riktig vara.
    Så....tips vore trevligt :-)

    SvaraRadera
  12. Nämen, en Mona till?!

    Alltså, jag är inte så bra på bubbel. Egentligen. Jag håller på att gå igenom Systembolagets sorter, och hittills är det två som är goda. Gula Änkan (såklart) och Pol Roger. Förra helgen provade jag nån Nicholas-nånting, med ett kylfodral på sig=smakade skit.

    Nästa inköp blir Tattinger.

    Och du, grattis till nya huset!

    SvaraRadera
  13. Fan Mona vad jag älskar dina inlägg! Du är miljoner gånger värd din champagne :)

    SvaraRadera
  14. Eftersom jag har varit egen själv så VET jag hur mycket du förtjänar det där bubblet.

    Skål på sig!!!

    SvaraRadera
  15. Bravo Mona,
    Taittinger är jättegod, önskar jag själv vore värd en flaska idag

    SvaraRadera
  16. Tack Mona.
    Huset är fortfarande vääldigt välventilerat så det dröjer ett tag innan vi flyttar in.
    Med andra ord hinner du gå igenom många sorter och jag räknar kallt med bubbelrecensioner i bloggen :-)

    SvaraRadera
  17. Får man rekomendera ett "fuskbubbel" som är fantastiskt gott?

    Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Brut (varunummer 7688 på Systembolaget.

    Mums!!!

    SvaraRadera
  18. Lilla A:
    jag noterar ditt tips också :-)

    SvaraRadera

Du. Jag har blivit skitdålig på att kommentera alla personligen, men ska försöka bättra mig. Dock vill jag att du ska veta att jag läser allt du skriver. Och är extremt tacksam för att du tar dig tid!