Ja du, trevliga fiskbitar vet jag inte något om men det var väldigt skönt att höra att fler personer än jag resonerar på samma sätt om sådana där reunions. Jag har varit på en av två och tja, nu när tredje är på intågande så kan jag säga att nä, jag tror inte alls att jag går. Har liksom inget jag måste bevisa och de som jag har kvar som vänner sen den tiden kan jag träffa ändå. Nu gör det ju inget heller att det är över 100 mil till min barndomsstad så det löser sig ganska bra ändå.
Som en gammal krogräv kan jag bara kontra med "Den här trevliga chablisen". En klassiker bland serveringpersonal (inte jag dock för proffsig för det serru).
Och jag undrar - Vaddå förvara fisken längst in i kylen för den "trivs" bäst i 0-2 grader. Vaddå trivs - är den inte DÖD?? Eller har makens akvarium flyttat in ??
Du. Jag har blivit skitdålig på att kommentera alla personligen, men ska försöka bättra mig. Dock vill jag att du ska veta att jag läser allt du skriver. Och är extremt tacksam för att du tar dig tid!
Runda med två prickar och en glad mun?
SvaraRaderaJa du, trevliga fiskbitar vet jag inte något om men det var väldigt skönt att höra att fler personer än jag resonerar på samma sätt om sådana där reunions. Jag har varit på en av två och tja, nu när tredje är på intågande så kan jag säga att nä, jag tror inte alls att jag går. Har liksom inget jag måste bevisa och de som jag har kvar som vänner sen den tiden kan jag träffa ändå. Nu gör det ju inget heller att det är över 100 mil till min barndomsstad så det löser sig ganska bra ändå.
SvaraRaderaHahahaa, prova pepparkaksformar.
SvaraRaderaHatar sådana där recept. Jag kräver tydlighet.
SvaraRaderaJobbigt sådantdära, tänk om de dessutom skulle vara homogena :)
SvaraRaderaJamen det vet väl alla hur en trevlig fiskbit ser ut..Åtminstone vi i Närke...Kajsa Wargs hemstad;-)
SvaraRaderaEnligt tonåringarna i huset är en "trevlig fiskbit" en fiskbit som ligger på någon annans tallrik. Pepparkaksform var annars ett hett tips!
SvaraRaderaSom en gammal krogräv kan jag bara kontra med "Den här trevliga chablisen". En klassiker bland serveringpersonal (inte jag dock för proffsig för det serru).
SvaraRaderaJag undrar mer om det verkligen ska vara "ungsbakad". Eller om man ska använda ugnen :P
SvaraRaderatrevliga bitar måste ju ändå vara de som tackar så vänligast för att de fått komma på middag?
SvaraRaderaHa! Det undrade vi också! Och har du kommit på vilken dag man ska äta de där körsbärstomaterna som kom i paketet? Hittar inga såna i receptet.
SvaraRaderaLycka till med skaldjurspastan imorgon.
Fasching: Nä, det har jag inte, men jag såg på twitter att dom hade skickat menyn för tryck när tomaterna kom...
SvaraRaderaJag har ett recept på potatiserad tomatpure. Det är också rätt gott
SvaraRaderaTja, de extra snälla fiskbitarna, kanske?
SvaraRaderaOch jag undrar - Vaddå förvara fisken längst in i kylen för den "trivs" bäst i 0-2 grader. Vaddå trivs - är den inte DÖD?? Eller har makens akvarium flyttat in ??
SvaraRadera