tag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post3331590529844727468..comments2023-11-05T13:18:58.682+01:00Comments on MONAS UNIVERSUM: Sov-SkalmanMonasUniversumhttp://www.blogger.com/profile/10325347244913785589noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-79241116252150960492011-01-05T17:46:46.556+01:002011-01-05T17:46:46.556+01:00Gbp är värt varenda dumping, tycker jag =) Och var...Gbp är värt varenda dumping, tycker jag =) Och varenda krona jag betalade för operationen. <br />Om jag äter för mycket kolhydrater, som t.ex. vitt bröd, sitter jag också och somnar. Gäller även pasta och ris. Om jag inte somnar så får jag hjärtklappning och blir skakis.<br />För mycket fett ger med toabesök modell längre...mindre trevligt med ofta snabbt övergående. <br /><br />Man lär sig utmed vägen vad som funkar eller inte. <br /><br />Grattis bägge två till era viktnedgångar ♥<br /><br />Stor kram från Ann-Marie.Ann-Marienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-65611223676218136442011-01-05T06:17:40.351+01:002011-01-05T06:17:40.351+01:00Fia: 30 kg på 3 mån! Well done girlfriend!
Och äv...Fia: 30 kg på 3 mån! Well done girlfriend!<br /><br />Och även om man blir är Skalman så är det ju så jävla mycket värt det!MonasUniversumhttps://www.blogger.com/profile/10325347244913785589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-89210168640061895642011-01-04T22:07:31.872+01:002011-01-04T22:07:31.872+01:00*räcker upp en hand* Jag har också gjort en gbp oc...*räcker upp en hand* Jag har också gjort en gbp och har stenkoll på hur mkt socker det är i allt, jag är nämligen skitkänslig, en tesked rent socker till filen är allt vad jag klarar, ibland dumpar jag på det med *skrämmande* men så har jag gått ner nästan 30kg på 3 mån också. (hade nästan 45 i bmi)<br /><br />// Anonyma Fia =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-8822462149383720392011-01-04T16:15:14.746+01:002011-01-04T16:15:14.746+01:00Ja det där är nåt jag precis lärt mig att man kan ...Ja det där är nåt jag precis lärt mig att man kan få som symtom. Liite jobbigt ibland kanske. *ler*<br />KramAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10209777156441734203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-33970810025015654802011-01-04T16:13:07.530+01:002011-01-04T16:13:07.530+01:00Smultron: Det är fettet som gör att man får svinon...Smultron: Det är fettet som gör att man får svinont i magen, också kallat dumping. Sockret gör en trött.<br /><br />Jaha, så det är socker i paneringen också då? Se där ja, man lär sig något nytt varje dag. Tur att fiskpinnar bara serveras två gånger om året i det här hushållet..MonasUniversumhttps://www.blogger.com/profile/10325347244913785589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-27569742924449268102011-01-04T12:52:45.917+01:002011-01-04T12:52:45.917+01:00Räknar du bara socker eller är det kolhydrater gen...Räknar du bara socker eller är det kolhydrater generellt? För paneringen på fiskpinnar är rätt tjock och innehåller massor med kolhydrater. Minns från min tid omm VV:are att det var häftgt mycket points i panerad fisk jämfört med opanerad. Är mest "snabba" kolhydrater du får problem med. Är det fettet som orsakar akuta toalett-rusningarna?Smultronblommanhttps://www.blogger.com/profile/13002297012976873417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-77362875835976224992011-01-04T11:41:13.311+01:002011-01-04T11:41:13.311+01:00det är väl socker i paneringen på fiskpinnarna med...det är väl socker i paneringen på fiskpinnarna med har jag för mig...kanske inte så mycke ..:)Tinahttp://www.fyrabarnsmorsa.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-21851836790108679772011-01-04T03:02:17.911+01:002011-01-04T03:02:17.911+01:00Jag skulle nog somna jag också. Gud va drygt att l...Jag skulle nog somna jag också. Gud va drygt att läsa på varje förpackning:)Carolinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-73435244641116117632011-01-03T23:35:40.365+01:002011-01-03T23:35:40.365+01:00Du visste redan alltså. Blev alldeles paff när jag...Du visste redan alltså. Blev alldeles paff när jag följde länken och hamnade på en hemsida för bibelstudier. Nog för att det var längesen men jag tänkte att nu har jag helt missat att du har gått och blivit frälst på äldre dar ;)tanjahttps://www.blogger.com/profile/04476040248594718905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-54339888793368031162011-01-03T23:31:29.605+01:002011-01-03T23:31:29.605+01:00Om man ska undvika socker ska Mona alltså vara med...Om man ska undvika socker ska Mona alltså vara med och provsmaka! <br /><br />Fast jag räcker också upp handen. Efter att ha läst "Den hemlige kocken" så vet man att allt (nästan) innehåller socker.Singel i storstanhttps://www.blogger.com/profile/13203564639622807751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-54536674067865552702011-01-03T22:59:28.526+01:002011-01-03T22:59:28.526+01:00Förresten. Fiskpinnar och sånt enkelt får väl tali...Förresten. Fiskpinnar och sånt enkelt får väl talibanen vara med och tillaga väl?<br /><br />Majonnäs behöver dock lite fingertoppskänsla som erfarenhet ger.Cecilia Nhttps://www.blogger.com/profile/11052422647659803957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-58026350437157913172011-01-03T22:56:41.105+01:002011-01-03T22:56:41.105+01:00Gör egen majonnäs till fiskpinnarna istället. Då ä...Gör egen majonnäs till fiskpinnarna istället. Då är det bara det sockret som finns i en matsked senap till typ en halvliter majonnäs.Cecilia Nhttps://www.blogger.com/profile/11052422647659803957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-15689068096983961522011-01-03T22:18:25.773+01:002011-01-03T22:18:25.773+01:00"Hand upp"
Men sen kör jag LCHF och är v..."Hand upp"<br />Men sen kör jag LCHF och är väldigt strikt när det gäller socker och kolhydrater :)<br /><br />Men det vet du ju redan Mona :)<br /><br />Karm i massor och god fortsättning från AlingsåsKarinahttps://www.blogger.com/profile/01362506612824608175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-67354620973787600802011-01-03T22:11:46.559+01:002011-01-03T22:11:46.559+01:00Ja det e helt otroligt...jag kolla allt sådant när...Ja det e helt otroligt...jag kolla allt sådant när jag fick graviditesdiabetes...<br />silla<br />www.sillas.blogg.seAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-91547991884867109492011-01-03T21:52:01.581+01:002011-01-03T21:52:01.581+01:00Tanja: Amen vafan, det är felstavat. Trodde jag ha...Tanja: Amen vafan, det är felstavat. Trodde jag hade ändrat det där!MonasUniversumhttps://www.blogger.com/profile/10325347244913785589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-49260927484737613172011-01-03T21:50:32.384+01:002011-01-03T21:50:32.384+01:00Kia: Vet inte vad varianten heter, men det är den ...Kia: Vet inte vad varianten heter, men det är den där man behöver göra minst. Den dyraste varianten. Men oj så mycket värt det. Vi är 5 personer i hushållet och ibland blir det till och med över till matlåda, trots att vår låda är för 4 pers.<br />Prova den en månad så får du se.<br /><br />Anonym: Jag vet, ketchup är fan ingen lek!MonasUniversumhttps://www.blogger.com/profile/10325347244913785589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-9465173085318316732011-01-03T21:49:48.117+01:002011-01-03T21:49:48.117+01:00http://www.monasuniversum.blogpsot.com/
Jag fatta...http://www.monasuniversum.blogpsot.com/<br /><br />Jag fattar ingenting Mona, vad menar du?!tanjahttps://www.blogger.com/profile/04476040248594718905noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-9827367140102523942011-01-03T21:47:47.130+01:002011-01-03T21:47:47.130+01:00Upp!
Samma med t ex ketchup och färdig bostongurka...Upp!<br />Samma med t ex ketchup och färdig bostongurka. Gott men inte vidare nyttigt direkt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-75204440032702335232011-01-03T21:42:38.718+01:002011-01-03T21:42:38.718+01:00Vilken variant av Matkomfort har du? Jag har nu Mi...Vilken variant av Matkomfort har du? Jag har nu Middagsfrid och tycker det är jättebra men jag vill testa annat. Matkomforts dyraste suktar - men är det värt priset?<br /><br />Jo, nog är det socker i nästan allt. Dags för producenterna att tänka nytt. Vilket många har gjort förstås.<br />Man måste ju äta!!! Mat!Kiahttp://kiabloggar.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-48747877668428223402011-01-03T21:39:09.493+01:002011-01-03T21:39:09.493+01:00Moi: präktiga kärringar behövs!
Anonym: Sorry, hi...Moi: präktiga kärringar behövs!<br /><br />Anonym: Sorry, hinner inte läsa, jobbar för mycket.<br />Nämen allvarligt, klart att jag vet att det är socker i mycket, men i remouladsås trodde jag inte.<br /><br />Gustav: Haha, den där har jag aldrig provat!MonasUniversumhttps://www.blogger.com/profile/10325347244913785589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-64749353482560543672011-01-03T21:38:44.724+01:002011-01-03T21:38:44.724+01:00Hand upp här med!
Man blir rädd när man läser inn...Hand upp här med!<br /><br />Man blir rädd när man läser innehållsdeklarationer överlag tycker jag...<br /><br />/ChampagneÅsa (som inte dricker den sötade champagnen heller! ;) )Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-6767260065830217352011-01-03T21:25:28.669+01:002011-01-03T21:25:28.669+01:00Jo, det minns jag från min student-tid då jag åt m...Jo, det minns jag från min student-tid då jag åt mycket remouladsås första åren (att det innehöll ca 10%socker, och blomkål), tillsammans med fiskpinnar och pommes. Allt tillagat på en plåt med bakplåtspapper. Åt man direkt från plåten och tog en burköl till blev det vara en gaffel att diska. Snabbt, smidigt gott och mättande.Gustavhttps://www.blogger.com/profile/08045065565513261864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-71263493791824090372011-01-03T21:24:22.002+01:002011-01-03T21:24:22.002+01:00moi har helt rätt, jag tycker den kunskapen är svå...moi har helt rätt, jag tycker den kunskapen är svår att missa i dagens matedvetna samhälle.<br /><br />Räcker med att öppna en tidning valfri dag.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7226307078437456561.post-77569828552872224032011-01-03T21:10:14.991+01:002011-01-03T21:10:14.991+01:00upp, men det är för att jag räknar med att det är ...upp, men det är för att jag räknar med att det är socker i allt som man köper som halvfabrikat eller helfabrikat.<br /><br />den enda mat nästan som det inte är socker i har jag fått lära mig är den man gör själv - om man då inte räknar fruktsocker etc..<br /><br />jaja nu lät jag jävligt präktig.moihttp://jagstyperkatten.blogspot.comnoreply@blogger.com